Alice în Țara Minunilor Luni, 15 mai, ora 18:00

  • Distribuția: Tatiana Selaru / Andra Mirescu, Daniel Marcu, George Lepadatu, Andreea Gaica/ Andreea Mera, Diana Manaila
  • Durată: 1h
  • Costume: Mirela Diaconu
  • Decor: Flavia Varga
  • Regie și proiecție: Florina Dumitrache
  • Versuri: Ioana Ginghina
  • Compozitor: Eduard Petru Jighirgiu
  • Producător: MiniArtShow by Ioana Ginghină

Vârstă recomandată copii: 4-10 ani

 

“Alice in Wonderland” este un spectacol dedicat copiilor începând cu 4 ani, dar și întregii familii, având o distribuție de excepție, muzică originală și proiecții multimedia care vor transforma sala de teatru într-un tărâm fermecat.

Povestea spune că… Alice este o fetiță de 11 ani care stă toată ziua în casă, jucându-se cu telefonul. Nu mai vede cât de frumoasă este natura, viața și nu mai crede în povești. Astfel că ea intră într-o lume fantastică, unde descoperă o țară care prin logica ei, este un total nonsens. Considerată ca fiind cel mai bun exemplu de literatură nonsens, “Alice în Tara Minunilor” este o poveste cu mesaje pentru toate categoriile de vârstă. Bine-cunoscuta poveste scrisă de Carroll Lewis, îi poartă pe micii spectatori într-o lume a imaginației, plină de farmec şi întâlniri neașteptate.
Iepurele Alb, Pisica de Cheshire, Regina de cupa, Pălărierul nebun sunt câteva din personajele cu care se întâlnește Alice în călătoria ei și pe care copiii vor avea ocazia să îi cunoască în spectacol.

Vino alături de noi și descoperă aventurile lui Alice!

Prețul biletului este de 35 de lei (menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copii).

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta.

 

“Vă propun o poveste care se petrece într-o lume magică, o poveste plina de nonsens, o călătorie inițiatică și un mesaj puternic pentru copilul din ziua de azi. Am ales ca acest proiect să îmbine un decor virtual spectaculos, costume colorate și spectaculoase și o interpretare dinamică pentru ca micuții să nu se plictisească și să descopere lumea frumoasă și magică a povestii, dar în care adevărata călătorie se întâmplă în interiorul micuței Alice.”

Ioana Ginghina
X