INTRIGA

Spectacol prezentat de Teatrul Avangardia București

Text de Jaime Salom
Distribuţie: Serban Pavlu, Medeea Marinescu, Mihai Calin, Cristi Iacob, Ilona Brezoianu
Regia: Ricard Reguant
Durata: 1h 40min (fără pauză)
Bilete doar pe www.spectacolebrasov.ro și la Patria

INTRIGA – piesa politista pe care o vei urmari cu sufletul la gură. Regia este semnata de catre unul dintre cei mai buni prieteni ai autorului, regizorul spaniol RICARD REGUANT, cel care semneaza si prima montare din Spania a piesei.

Povestea: Silvia Bengoa (Medeea Marinescu) nu vrea sa-si ingroape tineretea alaturi de un sot care nici macar nu o mai doreste. Un sot milionar, puternic, posesiv si fara scrupule: Rogelio Bengoa (Serban Pavlu). Intalnirea cu Andres (Mihai Calin), medicul nou aparut in oraselul de provincie ii deschide usa catre o viata diferita si mult mai plina de trairi…

Un plan diabolic de inteligent e pe cale sa reuseasca si sa duca toata povestea spre un deznodamant surpinzator. Numai ca planul… e pe cale de a fi dejucat de comisarul Ruiz (Cristi Iacob) – o combinatie exploziva de inspector Colombo si Sherlock Homes. Iar aparitia Gloriei (Ilona Brezoianu), asistenta lui Andres ridica o serie de intrebari si supozitii care adancesc si mai tare misterul.

Vino sa descoperi adevarul din spatele celor mai verosimile aparente si sa traiesti o experienta memorabila. Vino și lasă-te sedus în mrejele unei intrigi fascinante și periculoase. Sau încearcă să dezlegi misterul alături de comisarul Ruiz.

Galerie media