Skip to main content

„Dragostea durează trei ani” sau „MeGa Petrecere de divorț”

Spectacol prezentat de Grivița53

după Frederic Beigbeder

Distribuție: Tudor Istodor, Mirela Zeța, Vlad Logigan, Andreea Șovan
Regia și Dramatizarea: Chris Simion-Mercurian
Scenografie: Iolanda Mutu Jr.
Coregrafie: Ioana Marchidan

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani

99,99% dintre spectatori trăiesc povestea spectacolului, deși nu au curajul să recunoască

UN spectacol  … CU MULTĂ IRONIE ȘI UMOR!

UN spectacol care nu te lasă indiferent !

Dacă ești căsătorit, ai toate șansele să divorțezi.

Dacă încă nu te-ai căsătorit…  poate că nu o să o mai faci niciodată.

Dacă ești divorțat…îți reamintești cum a fost când erai căsătorit. Iar dacă nu ești în nici una din cele trei situații, tot o să te regasești cu siguranță în această piesă.

Când îmi place o fată, vreau să mă îndrăgostesc de ea, vreau s-o sărut. Când o sărut, vreau să mă culc cu ea, când mă culc cu ea, vreau să trăim împreună într-un apartament mobilat, când trăim împreună într-un apartament mobilat, vreau să mă însor cu ea, după ce mă însor cu ea, întâlnesc o altă fată care îmi place.

 “Este prima dată când accept să mi se regizeze un roman. Am mai avut propuneri în Franța, dar am refuzat. Am avut rețineri și de această dată. Mai ales când am auzit că regizorul este femeie. Acum, după ce am văzut piesa, sunt mândru că am acceptat. Are un singur defect. Durează prea puțin. Ar trebui să dureze 3 ani, nu doar 1h 30 min. Cartea pe care am scris-o are un subiect trist. Ceea ce este extraordinar in acest spectacol este că se tratează cu mult umor, o poveste tristă. E un spectacol la care se râde. Mi-a plăcut și ideea că petrecerea de divorț a lui Marc Marronnier devine cadrul întâlnirii personajelor mele. Este un spectacol viu, neconvențional. La fel ca și cartea. Va avea un mare succes.” – Frédéric Beigbeder

Galerie media