Pentru a avea parte de cea mai plăcută experiență la Săptămâna Comediei, vă rugăm să acordați un moment parcurgerii informațiilor de mai jos, menite să facă din seara de teatru un eveniment în care respectul față de jocul actorilor să se împletească armonios cu cel pentru program și pentru ceilalți spectatori.

Cu siguranță că un oraș atât de îndrăgostit de teatru, așa cum este Brașovul, nu mai are nevoie să i se reamintească noțiunile de conduită de la spectacol, dar dorim să ne asigurăm, la fel ca dumneavoastră, că facem tot posibilul pentru a fi de folos celor din jur.

Ora sosirii. Spectacolele încep la ora menționată pe bilet, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, pentru eventuala achiziționare a biletului, acces și lăsarea hainelor la garderobă. Pentru buna desfășurare a evenimentelor, cei sosiți după ora de începere a reprezentației își vor putea ocupa locurile în sală la prima pauză.

Accesul se face doar pe baza biletului. Acesta se prezintă la intrare unui reprezentant al organizatorului.

Garderoba situată la parter vă stă la dispoziție pentru a vă lăsa hainele până la plecare. Garderoba nu acceptă haine fără agățătoare și nu își asumă responsabilitatea pentru obiectele de îmbrăcăminte atașate de haina principală (eșarfe, mănuși).

Spațiul de cafenea va fi amenajat în foaierul teatrului doar pe durata de desfășurare a festivalului, între orele la care se desfășoară fiecare spectacol. Din motive evidente, este interzis accesul în sala de spectacol cu băuturi și/sau mâncare.

Folosirea telefoanelor mobile, fotografierea și înregistrarea audio-video nu este permisă, atât din motive ce țin de drepturile de autor, cât și de respectul față de actori și public.

Fumatul este permis în aer liber, înainte de reprezentație sau în pauze.

Sperăm că aceste informații vă sunt de folos cu adevărat și că vă veți bucura pe deplin de experiența unor spectacole de teatru de excepție, majoritatea în premieră în orașul nostru.

Pentru orice informație care credeți că vă poate ajuta, reprezentanții organizatorilor, prezenți în fiecare seară, vă stau la dispoziție.

Vizionare plăcută!