Skip to main content

Intrarea liberă

Apolodor – Spectacol cu Ada Milea, Dorina Chiriac, Radu Bânzaru și Alex Neagu

(după Gellu Naum)

Apolodor – o hartă muzicală a călătoriilor pinguinului lui Gellu Naum. Întâmplările comico-triste (despre bandiți, cămile, maimuțe și alți oameni și animale) sunt cântate și jucate într-o poveste care nu se știe dacă e teatru sau muzică.

Adaptare a Cărţii cu Apolodor de Gellu Naum, publicată în 1959, spectacolul este un concert cu personaje, o „hartă muzicală” a călătoriilor pinguinului Apolodor pe Glob.

Pinguinul e solist la circ în Bucureşti, însă dorul de fraţii săi din Labrador îl face să plece în lume, în căutarea acestora. Călătoria îl duce prin locuri exotice precum Sahara, Madagascar sau Uruguay, scoţându-i în drum personaje interesante şi primejdii nebănuite. Odată ajuns în Labrador, pinguinului i se face dor de casă şi de colegii de la circ şi nu îşi doreşte decât să se întoarcă de unde a plecat.

Laitmotivul spectacolului este refrenul „Mi-e dor, mi-e dor”, pe care Apolodor îl cântă ori de câte ori tristeţea îl alungă din câte-un loc confortabil.

Galerie media

În caz de vreme neprietenoasă, spectacolul se va muta la interior la barul de noapte Aro Palace. Vă rugăm să urmăriți pagina noastră de facebook pentru informații în timp real cu privire la modificările apărute în program facebook.com/saptamanacomediei

Vă mulțumim pentru înțelegere!