Skip to main content

Food & Drink

De la festival nu vor lipsi deliciile culinare, bune de savurat în aer liber la concerte sau în parc în zona de relaxare.

Bere Czell

EISkalt

The Tuk

Kronburger

Coffee bike

ALCHEMICO

Apa Zizin

Hidratarea va fi asigurată de Zizin, iar Bere Czell va fi responsabil cu zâmbetele și băuturile care luminează chipurile celor care ajung la festival. Va fi rece și bună!

Temperaturile s-au mai domolit, așa că KronBurger va încinge grillul și vor satisface cele mai exigente gusturi cu preparatele sale delicioase.

La desert, ne răcorim cu o înghetață artizanală ce se combină perfect cu zilele calde de vară și muzica bună!

Coffee Bike ne oferă doza zilnică de energie, și The Tuk ne invită la o limonadă rece preparată pe loc și pe seară la un pahar de prosecco!

ALCHEMICO te energizează cu un sortiment inovator și versatil de ape aromatizate și tonice cu extracte naturale.

Relax and Enjoy!

Czell

Echipa Czell Mobil te așteaptă cu prima bere brașoveană, de la 1893, la draft și la sticlă, rece ca iernile de pe vremuri.

Te mai așteaptă și cu vinuri, ginuri tonice, spritz-uri de vară și apă multă ca să rămânem hidratați.

EIS Kalt

Cine suntem noi? Suntem o mică afacere de familie din buricul orașului, situată în Piața Sfatului 3. Ce putem spune despre noi este că pentru înghețata noastră folosim doar ingrediente 100% naturale, fără premixuri, fără emulgatori artificiali, fără coloranți. Diferența se poate observa foarte ușor, în textură, în culoare, în aspect, în gust și aromele oferite clienților.

Pe lângă aromele consacrate și comune, ne lăudăm cu aromele noastre mai puțin obișnuite  pe care le puteți găsi doar la noi. Câteva exemple: înghețată cu colivă, mămăligă, castravete, morcov, bere, mici, piper, cu cuișoare, vin (alb sau roșu), prosecco, curry, prosciutto con melone, vișinată și câte și mai câte …. Până acum am făcut în jur de 200 de sortimente și acestea devin în fiecare săptămâna mai multe. De ce le facem? Pentru că nu suntem condiționați de premixuri cu arome definite și pentru că dorim să oferim clienților noștri vechi și noi, experiențe culinare diferite și sănătoase.

The Tuk

Noi suntem The Tuk și vă așteptăm la Săptămâna Comediei cu un Piaggio Ape 50 din 1991 convertit cu pasiune într-un bar pe roți. Pentru zilele de vară toride suntem pregătiți să vă răcorim cu o limonadă rece, preparată pe loc. Cei mici se pot bucura de o vată de zahăr colorată, care trezește nostalgia vacanței de vară și în cei mari. Pe seară, pe un fundal relaxant de jazz & blues, vă așteptăm la un pahar de prosecco, simplu sau preparat în cocktailul vostru preferat.

Pentru cei care preferă ceva sărat, pregătim pe loc popcorn clasic, cu gust și miros inconfundabil. Suntem bucuroși să vă servim cu o pungă de popcorn caldă atunci când veți viziona filmele și concertele în aer liber!

Kronburger

Suntem pasionați de gastronomie, ne place să gătim, dar și să mâncăm!

Carnea de vită 100% Angus, întotdeauna proaspătă, alături de o combinație inovatoare și îndrăzneață a ingredientelor sunt alimentul perfect pentru a oferi energie și de a satisface pofta participanților în timp ce se bucură de muzica lor preferată la festival.

Coffee Bike

Coffee-Bike este un sistem de franciză, originar din Germania. Fondat în 2010, dar acum prezent în 13 țări, Coffee-Bike reprezintă o cafenea mobilă, cu o diversitate de produse atractive. Coffee-Bike Brașov a luat naștere din dorința de a oferi produse de calitate, din cafea certificată BIO, cu grijă pentru natură, folosind doar pahare biodegradabile și, mai ales, din dorința de a oferi bunătate și gânduri pozitive.

ALCHEMICO

ALCHEMICO este sinonimul excelenței accesibile tuturor celor care cred în adevăr.

Cu un sortiment inovator și versatil de 6 ape aromatizate și 4 ape tonice cu extracte naturale, îndulcite cu sirop de bio agave și carbonatate fin precum șampania, ALCHEMICO deschide o nouă categorie în industria ospitalității.

„Ce bem azi?” are un nou răspuns prin băuturi NAKED și focus vizibil pe sănătate, inovație, balans și trezirea simțurilor.

„Adevărul este suficient”, spun cei de la ALCHEMICO, 4 antreprenori (printre care și o brașoveancă) care redesenează reperele unei băuturi corecte prin ingrediente atent alese, procese tehnologice la superlativ și knowhow de vârf.

ALCHEMICO te energizează cu un sortiment inovator și versatil de ape aromatizate și tonice cu extracte naturale.

ZIZIN

Apa minerală naturală ZIZIN își are originea în pânzele freatice ale munților Ciucaș ce sunt alimentate continuu de precipitații. O dată pătrunse în relieful ruiniform al lanțului muntos, sunt filtrate îndelung, iar apa minerală naturală ZIZIN devine astfel rezultatul unui uimitor proces natural de amestec ce are loc în adâncuri.

Sursa apei minerale naturale ZIZIN este situată într-un loc unde doar natura stăpânește, departe de sursele de poluare, în zona de contact a Masivului Ciucaș cu Depresiunea Brașovului. Acest ținut este încadrat în situl Natura 2000 „Ciucaș” – un teritoriu cu o impresionantă diversitate ecologică și biologică.