Skip to main content
CUMPĂRĂ BILET

30+
Teatrul Metropolis București
după Beautiful Bodies, de Laura Cunningham

Regie: Alexandru Bogdan
Scenografie: Alexandra Alma Ungureanu
Traducere: Ilinca Hărnuț
Adaptare: Alexandru Bogdan
Distribuție: Corina Moise, Ana Covalciuc, Ioana Anastasia Anton, Florina Gleznea, Dana Rogoz, Andreea Mateiu
Foto: Andrei Gîndac

Durata: 1h 30min (fără pauză)

Audiență: Recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani

30 plus, cu titlul original Beautiful Bodies, este o comedie despre șase femei, toate în vârstă de peste 30 de ani și toate dezamăgite, într-un fel sau altul, de cum arată viețile lor. Însă, ce le alină pe fiecare e prietenia celorlalte. Căci, atunci când nu ai o familie (sau când familia e sursa ta de nefericire), prietenii tăi sunt tot ce ai nevoie.

Când aveam șapte ani, m-am gândit: „La 18 ani o să mă căsătoresc și o să fac copii.” N-am reușit niciodată să găsesc ce aveau părinții mei. […] Ar trebui să fug afară și să înșfac prima persoană pe care pot să o suport?

„Cred că un spectacol de teatru este reușit în măsura în care el comunică eficient cu publicul. În cazul nostru, această relație aproape se simte, este vie și imediată. Nu există invenții regizorale, situații de lumini complicate sau decor impresionant. Doar șase actrițe minunate care timp de o oră și jumătate, vă vor purta printr-un carusel de emoții. Și ca în orice comedie care se respectă, râsul este garantat.” – Alexandru Bogdan, regizorul spectacolului.

Galerie media