Skip to main content

Când? Unde?

  • Vineri, 5 iulie 2024, ora 17.00 @Parcul Nicolae Titulescu

Gratuit

Alchimistul este un performer de stradă care împletește magia veche cu știința modernă pentru a crea un spectacol care taie respirația. Îmbrăcat într-un costum care amintește de laboratoarele misterioase ale savanților de odinioară, acest maestru al elementelor surprinde și încântă publicul de toate vârstele cu trucuri de magie și experimente științifice spectaculoase.

Mânuind bombe cu azot lichid care erup în nori de fum rece și lichide care își schimbă culorile într-un curcubeu chimic, Alchimistul transformă spațiile deschise în arene de explorare și descoperire. Fiecare demonstrație este o călătorie în lumea minunată unde știința se întâlnește cu iluzionismul, oferind o experiență educativă și în același timp captivantă.

Cu cărțile de joc ca instrumente, Alchimistul nu doar că provoacă la gândire, ci și invită la participare activă, făcând ca fiecare moment să fie personal și memorabil. Este un amestec de profesor, magician și savant nebun, care își lasă amprenta magică asupra inimilor și minților spectatorilor săi