Skip to main content

Când? Unde?

  • Vineri, 5 iulie 2024, ora 16.00 @Parada pe traseul Str. Republicii – Pietonala Aleea Titulescu – Parcul Nicolae Titulescu
  • Sâmbătă, 6 iulie 2024, ora 16.00 @Parcul Nicolae Titulescu
  • Duminică, 7 iulie 2024, ora 16.00 @Parcul Nicolae Titulescu

Gratuit

Forest Nymph

Nimfa Pădurii este o prezență strălucitoare în orice peisaj urban sau natural, o entitate care aduce esența pădurii în inima evenimentelor cu tematică fantasy. În contrast cu regalitatea deținută de Regina Pădurii, Nimfa Pădurii emană o libertate și o agilitate sălbatică, accentuate de pantalonii săi care îi conferă o mobilitate grațioasă. Cu o statură impunătoare, acest personaj captivant garantează atractivitate și momente memorabile pentru fotografii, atrăgând și încântând participanții cu un spirit ludic. Nimfa Pădurii este perfect adaptată pentru a anima festivalurile, evenimentele outdoor și chiar cele mai sofisticate ceremonii, oferind o viziune nouă și originală asupra mitologiei naturii.

Forrest Queen

Forest Queen, cu înălțimea sa impunătoare și îmbrăcată într-o rochie inspirată de adâncurile pădurii, este o siluetă ce captează esența naturii într-un spectacol de grație. Coroana sa, împodobită cu ramuri care se îndreaptă spre cer, și veșmântul ce imită lianele și texturile bogate ale pădurii, o fac să pară desprinsă dintr-o lume magică.

Mai mult decât o apariție care impresionează prin vestimentație și prezență, Forest Queen este un spirit al pădurii care aduce o interacțiune caldă și personală cu publicul, oferind o experiență memorabilă care răsună cu ecoul poveștilor nespuse ale naturii.

Cupidon

Cupidon este o statuie vivantă ce aduce la viață mitul iubirii într-un mod spectaculos și interactiv. Cu o înălțime impresionantă de 3 metri, acest personaj jucăuș se înalță deasupra mulțimii, asemenea unei apariții divine venite să răspândească farmecul și bucuria. Vestit pentru săgețile sale care prind viață prin interacțiunea cu trecătorii, Cupidonul pe Picioroange este nu doar o prezență care atrage privirile, ci și un artist care captivază inimile.

În timp ce se plimbă cu grație printre mulțime, Cupidon împărtășește momente de neuitat, oferind zâmbete și amintiri prețioase. Fie că oferă gesturi afectuoase celor singuri sau se joacă nevinovat cu îndrăgostiții, spiritul său vesel este contagios. Perfect pentru festivaluri, evenimente de stradă sau sărbători tematice, statuia vivantă Cupidon este garantat să devină punctul de atracție și să aducă o notă de magie și iubire oricărui eveniment la care participă.

Forest King

Regele Pădurii este o apariție magnifică și impozantă, ideală pentru evenimente ce îmbrățișează tematica naturii și a mitologiei.

Acest personaj maestuos, îmbrăcat într-un costum ce imită elementele pădurii, cu pantaloni care îi permit să se miște cu noblețe și vigoare, domnește peste spațiul oricărui eveniment cu o înălțime regală de aproximativ 2.5 metri. Prezența sa este un simbol al forței și înțelepciunii naturii, aducând o atmosferă de basm și magie. Regele Pădurii este alegerea perfectă pentru a adăuga o dimensiune mitică festivalurilor, evenimentelor în aer liber și celebrărilor grandioase, inspirând admirație și respect în inimile tuturor celor care participă.