Skip to main content

Intrarea liberă

FusionCore este o trupă din Brașov care activează deja de câțiva ani buni. Sunt definiți în general ca o trupă de nu-jazz, dar muzica lor reunește elemente dintre cele mai diverse, de la funk, bossa nova, prog rock și chiar metal. Au debutat în formula de trio, Anca alăturându-se după o vreme celor trei băieți care demaraseră proiectul, Septimiu, Alexandru și Adrian.

În 2007 FusionCore a câștigat concursul ”Manifest Yourself” organizat de revista Sunete. În aceeași perioadă au urcat pe scenele multor festivaluri, de la Student Fest, Coke Live, Stufstock, Peninsula, Rock Out Loud sau Watumi. Primul LP apare însă abia în februarie 2012, Permanent Voyage, un album interesant, înregistrat în studiourile TOM TOM din Budapesta și care a fost urmat de un turneu prin mai multe orașe din țară.

FusionCore can be defined as a nu-jazz band, which gathers many musical genres from jazz to funk, bossa nova, progressive rock an even metal.

În caz de vreme neprietenoasă, spectacolul se va muta la interior la barul de noapte Aro Palace. Vă rugăm să urmăriți pagina noastră de facebook pentru informații în timp real cu privire la modificările apărute în program facebook.com/saptamanacomediei

Vă mulțumim pentru înțelegere!