Skip to main content

Acces gratuit

Spectacol de teatru

Trupa „Între Acte” – Școala Populara De Arte și Meserii „Tiberiu Brediceanu” Brașov

Distribuție: Vlad Țigănuș, Ștefan Mateuț, Daria Bujor, Maia Jardan
Regie: Alexandra Năfureanu
Coordonator: Elizabeta Stârliciu
Durată: 120 min

Scris în urmă cu aproape 60 de ani, textul marelui dramaturg Teodor Mazilu, se dovedește a fi de o actualitate debordantă. Comedia este o radiografie brutală a sufletului uman în forma lui necizelată.

Într-o societate aspațială și atemporală, două cupluri contrastante se confruntă cu majore nepotriviri de caracter și orgolioase conflicte de interese: Gogu (un bandit fără principii) și Clementina (tipul femeii iubitoare și ușor de manipulat), iar pe de altă parte, Emilian (inspector financiar, un adevărat „șoarece de birou”) și Ortansa (vicleană, seducătoare și prețioasă). Cele două perechi se vor intersecta, dând naștere unor veritabile situații comice.

Piesa insistă pe o satiră despre indivizii dezumanizați, despre diferența dintre ce ar simți să facă și ce îi ghidează normele să facă. Finalul ambiguu și ușor fantastic, oferă un un deznodământ perfect freneziei de până atunci. Mai mult decât o simplă comedie, spectacolul oferă și o lecție importantă publicului: întotdeauna rațiunea deciziilor unui om va fi condiționată de rațiunea deciziilor celor din jur.

Galerie media

În caz de vreme neprietenoasă, spectacolul se va muta la interior la barul de noapte Aro Palace. Vă rugăm să urmăriți pagina noastră de facebook pentru informații în timp real cu privire la modificările apărute în program facebook.com/saptamanacomediei

Vă mulțumim pentru înțelegere!