Skip to main content

Când? Unde?

  • Vineri, 5 iulie 2024, ora 18.00: Parcul Nicolae Titulescu
  • Duminică, 7 iulie 2024, ora 16.00: Cartier Coresi

Gratuit

Naturaleza este un show de acrobație aerială produs de Asociația Asteria ce reprezintă un elogiu adus naturii. În căutarea omului, cei doi performeri ilustrează dorința inconștientă de a atinge starea unei manifestări necotidiane. În sfera manifestarii, unele ființe umane presimt, iar altele chiar intuiesc că dincolo de pulsația binară, plus-minus, yang-yin, solar-lunar, masculin-feminin, se găsește misteriorul necunoscut, infint sau altfel spus, Creatorul.

Fără a fi pedepsiți și limitați este nevoie să tinem cont de legile Universului pentru a putea fi fericiți. Așa suntem creați, așa este nevoie. Alfel riscăm un dezechilibru ce duce către autodistrugere. Natura este capabilă de transformare, chiar dacă este impusă de către om sau acesta ajută către îndeplinirea scopului sau final.  Este necesar să atragem un semnal de alarmă că singurii ce au de suferit sunt tot oamenii. Este nevoie de o înțelegere între Creator – Natură – Om și să putem observa de ce călătoria noastră pe acest pământ devine tot mai greu de înțeles : „Planeta Pământ este casa noastră.”

Naturaleza se dorește a fi un show despre dezvoltarea acestui spațiu pe care noi nu îl mai considerăm spațiul intim, de dezvoltare și conexiune cu el. Este nevoie de o reîntoarcere către spațiu sacru și o reconectare cu acesta. Este una din șansele noastre.

Show-ul acrobatic dureaza 40 min, având 4 momente de acrobație aerială a caâte 10 minute fiecare, cu intervenții de dans și jonglerie.

Artiști: Vlad Benescu și GeO Vișan