Skip to main content

Când? Unde?

  • Sâmbătă, 6 iulie 2024, ora 16.00 @Aleea Titulescu și Parcul Nicolae Titulescu
  • Duminică, 7 iulie 2024, ora 17.30 @Cartier Coresi

Gratuit

The Bubble Airship este un spectacol mobil și interactiv, un vehicul al imaginației ce aduce bucuria și uimirea în inimile celor care îl întâlnesc. Această tricicletă steampunk, cu designul său unic și învăluită într-o aură de mister, navighează prin mulțime eliberând mii de baloane de săpun care se înalță și dansează în aer. Cu o estetică industrială și vintage, acest aerostat fantastic este condus de un pilot entuziast, care pare să fi zburat direct din paginile unei cărți de aventuri victoriene.

În timp ce manevrează cu măiestrie pedalele și manetele, pilotul Bubble Airship transformă fiecare locație într-o scenă plină de veselie și culoare, unde baloanele de săpun se înmulțesc ca într-o lume de basm. Acest vas aerian nu este doar un mijloc de transport, ci o mașinărie a fericirii ce împrăștie veselie și interacțiunea cu publicul de toate vârstele, creând momente memorabile și fotografii ce vor fi îndrăgite și distribuite cu drag.

Fiecare apariție a The Bubble Airship este o promisiune a distracției neașteptate și a unei atmosfere de sărbătoare, un punct de atracție ce încurajează jocul și descoperirea, lăsând în urma sa o dâră de bucurie și amintiri strălucitoare.